Covid-19 védőoltás

koronavírus elleni védőoltás

Egyetem szakértője szerint annak is jót tehet az oltás, aki már átesett a koronavírus okozta betegségen. Rendelkezésre állnak már tudományos bizonyítékok esetekről, amikor a kórházban kezelt koronavírus-fertőzötteknél olyan súlyos tünetek alakultak ki, hogy az immunválasz gyengült, és az immunológiai memória sem működött megfelelően. Az ellenkező esetben – amikor valaki nagyon enyhe tünetekkel vagy tünetek nélkül vészeli át a fertőzést – is szükség lehet a vakcinára, mert lehetséges, hogy az immunrendszer el sem jutott odáig, hogy megjegyezze a vírust.

Úgy tűnik, véd a Pfizer-BioNTech vakcina a koronavírus brit, illetve dél-afrikai mutációjával szemben is – írja egy friss kutatás alapján a Guardian. A kutatást a Texasi Egyetem tudósai 20 emberen végezték, az anyagot egyelőre nem publikálták.
Gyors szerológiai teszt alapján megállapítható, hogy régebben átesett-e fertőzésen, kialakultak- e antitestek , így könnyeben dönthet, hogy mikor oltassa be magát .

Gyors szerológiai teszt alapján megállapítható, hogy átesett- e a fertőzésen, kialakultak -e antitestek .

Pfizer Says Millions Of Vaccine Doses Are Ready, But States Say Shipments  Were Cut : NPR
How mRNA vaccines from Pfizer and Moderna work, why they're a breakthrough  and why they need to be kept so cold

A koronavírus szerológiai Teszt – AB – ( Antibody )- Antitest gyorsteszt az ujjbegyből vett vérből kimutatott  (IgM és IgG) vizsgálat. Azonnali 10 perces eredménykimutatás.

Hogyan válasszunk Codid-19 tesztet Besthetics I.M.C Sopron

KORONAVÍRUS GYORSTESZT

Besthetics I.M.C International Medical Centers Covid-19 PCR es gyorsteszt – Sopron

Amennyiben tervezi az oltás beadását, vagy csak szeretné tudni, hogy átesett-e a fertőzésen, Önnek ajánljuk a szerológiai gyorstesztet. Fájdalommentes, gyors, pontos és megbízható, az ujjbegyből vett vérből kimutatott (IgM és IgG) vizsgálat. Azonnali, 10 perces eredmény kimutatás.

A koronavírus gyorsteszt az ujjbegyből vett vérből kimutatott ellenanyag vizsgálat, 10 perces eredmény …..

Covid – 19 gyorsteszt – Besthetics I.M.C Sopron Hungary

Hogyan tudom igazolni, hogy már átestem a betegségen?

Hogyan tudom igazolni, hogy már átestem a betegségen?
A szerológiai teszt nem a vírust mutatja ki, hanem a vírus szervezetbe jutását követően az immunrendszer által termelődő két ellenanyagot (IgM és IgG).
Az IgM a fertőzés korai szakaszában termelődik, és meglévő vagy nemrég lezajlott fertőzésre utal, az IgG valamivel később jelentkezik, a fertőzés 5 – 7. napjától termelődik, és hosszú távon a szervezetben maradhat.

Covid 19 gyorsteszt Besthetics I.M.C 
Besthetics I.M.C – Erzsébet Utca 18. Sopron

A koronavírus teszt elvégzését követően kb. 10 perc múlva a kórelőzmény (amely a jelentkezéskor kitöltött kérdőíven szerepel), és a vizsgálat eredménye alapján meg tudjuk mondani, hogy az elmúlt időszakban már átesett-e a betegségen, vagy jelenleg is zajlik betegség tünetmentesen, vagy megállapítható, hogy az Ön szervezete nem termelt még kimutatható mennyiségű ellenanyagot a (SARSCoV2) vírus ellen.

A fertőzés kezdeti szakaszában előfordulhat, hogy a szervezet még nem termel kimutatható mennyiségű ellenanyagot, így a tesztet bizonyos esetekben 2 hét múlva  érdemes megismételni, vagy Antigen vagy PCR tesztet végezni .

Különféle legmegbízhatóbb Covid-19 teszteket alkalmazunk:

PCR – (RT-PCR) SARS-CoV-2 vírus örökítő anyagot kimutató vizsgálat.

COVID-19 AG – Antigén vizsgálat, amely hasonlóan a PCR vizsgálathoz a légúti mintákból SARS-CoV-2 fehérje, azonnali 10 perc kimutatás. A lehető legmagasabb megbízható teszt.

Az AG- Antigén teszt – azonnali fertőzés kiszűrésére alkalmas, PCR tesztre megközelítő pontosságú gyorsteszt, koronavírus fertőzés kezdeti gyanús tünetei, vagy fertőzött kontakt , vagy fertőzés gyanú esetében alkalmas gyorsteszt.

COVID-19 ÉS INFLUENZA A+B ANTIGÉN (kombinált teszt) – GYORSTESZTEK új típusú koronavírust és az influenzavírust is ki tudja mutatni. 10 perces .

koronavírus szerológiai Teszt – AB – ( Antibody )- Antitest gyorsteszt az ujjbegyből vett vérből kimutatott  (IgM és IgG) vizsgálat. Azonnali 10 perces eredménykimutatás.

Neutralizing Antibody / a legújabb Semlegesítő Antitest Teszt

Neutralizing Antibody / Semlegesítő Antitest ‘ Gyorsteszt – legújabb pontosítót specifikus teszt az immunrendszer során termelődő ellenanyagot oltas utani pontos állapotot beméri. hogy elegendo E kizarolag A Covid elleni Antitestek mennyisége. 10-15 Perc.
SARS-CoV-2 semlegesítő antitest tesztkészlet (LFIA) vagy elisa SARS-CoV-2 semlegesítő antitest tesztkészlet gyorsan és pontosan kimutathatja a semlegesítő antitesteket. A SARS-CoV-2 semlegesítő antitest fontos marker az új koronavírus vakcinák hatékonyságának elérésében. A reagens az antitestek kimutatásának semlegesítésére szolgál az egyének mintáiban oltas után vagy eltávolítva a COVID-19-ből. ● Érzékenység:> 98% ● Specifikáció:> 98% ● Reakcióidő: 15 perc ● Minta: szérum, plazma vagy teljes vér. ujjbegyből vett vérből.

Neutralizing Antibody Test Besthetics I.M.C Sopron

KORONAVÍRUS GYORSTESZT Szerológia – IgM és IgG

A koronavírus teszt elvégzését követően kb. 10 perc múlva a kórelőzmény (amely a jelentkezéskor kitöltött kérdőíven szerepel), és a vizsgálat eredménye alapján meg tudjuk mondani, hogy az elmúlt időszakban már átesett-e a betegségen, vagy jelenleg is zajlik betegség tünetmentesen, vagy megállapítható, hogy az Ön szervezete nem termelt még kimutatható mennyiségű ellenanyagot a (SARSCoV2) vírus ellen.

A fertőzés kezdeti szakaszában előfordulhat, hogy a szervezet még nem termel kimutatható mennyiségű ellenanyagot, így a tesztet bizonyos esetekben 2 hét múlva  érdemes megismételni, AG vagy PCR tesztet végezni .

Semmilyen vizsgálat nem biztos 100%-ban, de ez a vizsgálat nagy pontosságúnak tekinthető. Az IgM kimutatásra a klinikai szenzitivitása 95.01%, a klinikai specificitás 98.89%, a pontosság 93.41%, az IgG kimutatására a klinikai szenzitivitás 99.42 %.

This image has an empty alt attribute; its file name is besthetics-Exoderm-logo-web-4.jpg

Kérdőív letöltése  Töltse le a nyomtatványt erről a linkről, kérjük töltse ki, és hozza magával, ha lehetséges.

Jelentkezes : +36-99-798-703 / 706

  +36-70-720-80-71

Sürgősségi: +36-30-939-44-42

E-mail

Amennyiben tervezi az oltás beadását, vagy csak szeretné tudni, hogy átesett-e a fertőzésen, Önnek ajánljuk a szerológiai gyorstesztet. Fájdalommentes, gyors, pontos és megbízható, ujjbegyből vett vérből kimutatott (IgM és IgG) vizsgálat. Azonnali 10 perces eredménykimutatás.

Az oltás önkéntes és ingyenes. Most Önnek is lehetősége van, hogy jelezze oltás iránti igényét

https://vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra

Belepes az oldalra

Nyitvatartás

Hétfő 09:00 – 18:00
Kedd 09:00 – 18:00
Szerda 09:00 – 18:00
Csütörtök 09:00 – 18:00
Péntek 09:00 – 18:00
Szombat 10:00 – 17:00 előre bejelentkezéssel
Vasárnap 10:00 – 17:00 Csak előre bejelentkezéssel
Besthetics I.M.C – Erzsébet Utca 18. Sopron