koronavírus AG gyors Antigen Teszt

COVID-19 AG – Antigén vizsgálat, amely hasonlóan a PCR vizsgálathoz a légúti mintákból SARS-CoV-2 fehérjét kimutat eredménykimutatás azonnali 10-30 perc. közel pontosságú a Pcr Covid teszthez A Pozitiv eseten – tunetesen 97%-98%. A Negatív esetekben 86-97 %.

COVID-19 AG – Antigén + Influenza A+B Egyben 1 Gyorsteszt.

Az AG Antigen teszt Előnyei:

 A mostani felfuto fertőzöttek száma helyzetben azonnali fertőzöttek kiszűrésének alkalmas
Javasolt mind a legpraktikusabb PCR tesztre megközelítő pontosságú teszt, és csak 10-15 perces az eredmény.

A Covid-19 tesztek eredményéről hivatalos 3 nyelvű : Magyar / Angol / Német Orvosi igazolást adunk.

NNK- Nemzeti Népegészségügyi Központ MINTAVÉTEL CÉLJÁBÓL FELKERESHETŐ INTÉZMÉNYEK LISTÁJA + A hivatalos lista És A térkép Belépési Link

Besthetics International Medical Centers az egyetlen hivatalos Antigen MINTAVÉTELI akkreditált Központ Sopronban – Positive esetekben automatikusan bejelentés az ANTSZ” OSZIR Járványügyi szakrendszere.

koronavírus fertőzés kezdeti gyanús tünetei vagy Kontaktus altal egy fertőzöttel vagy családtag vagy munkahely, iskola, vagy bármilyen Covid-19 fertozes gyanujaban, alkalmas. A gyors és azonnali szűrésnek a PCR szuresel szemben amire mar napokat is varnak a leletezésére leállíthatja a esedekes a munkahelyi és a családon belüli további fertőzéseket.

Tudomásunk szerint néhány új Covid mintaveteli helységek Sopronban ajánlanak vagy is használjak a gyors testelést, viszont mind kiderült számunkra olyan fajta problemas Kinai cegek altal gyártót testekét kinalnak amiket mar regen kizárták vagy eltiltották több országban is, vagy is kiderult hogy nem megbízhatóak, Magyarországban is . úgy hogy javasoljuk hogy csak megbízható helységek az ANTSZ altal es elismert szaktudással rendelkezett laborban vagy Orvosi központban akik mind A Besthetics I.M.C rendelkeznek az OSZIR rendszerevel végezzek a mintavételt és a szureseket mivel alacsony minőségű teszt vagy a mintavetel modja tévés eredmenyeket produkalhat.

Besthetics Medical Centers tobb ezer teszteles soran összehasonlítva 6 különböző AG – Antigen és szerológiai testeket A PCR és szerológiai tesztekkel kiválasztott 2-3 mostani legpontosabb Antigen teszteket amiket alkalmaz a szükséges gyors szűréskére , adót esetben kombinalva gyors Szerológiával az a Antitest Gyorsteszt az ujjbegy megszúrását vett vérből kimutatott (IgM és IgG) Vagy a hagyományos PCR tesztel, Saját tapasztalatunk alapján a job minőségű AG tesztek kiválasztásával és tobb Pozitiv esetekben az antigen teszt egy az egyben azonos volt a PCR eredményével mondvan hogy ha pozitív az Antigen akkor a pcr teszt is . fordítót esetben úgy mind a pcr ha nem a pontos napokban tesztelünk tunetek elott vagy is utan a Negativ eredmeny nem 100% negativ, ha nem, akkor 2- 3 nap utan mar Pozitiv lehetne az eredmeny ugyanúgy Mind ahogy A Pcr teszteknél is gyakran elofordul, bar A Pcr kicsit jobban érzékeny a virus kimutatására. viszont A Pcr tévedése is elérheti a 20 % – ot . és hajlamos kimutatni pozitív eredményét hosszabb idore mar a fertőzés végé után is.

Covid-19 Tesztek Sopron Besthetics Medical Centers
Hogyan válasszunk Codid-19 Antigen tesztet Besthetics I.M.C Sopron
Besthetics Medical Centers

Kerjuk hogy Foglaljon időpontot előre – csak bejelentkezéssel pontos időpontban fogadunk A koronavírus tesztre. 

Besthetics I.M.C – International Medical Centers

Erzsébet u. 18 

 Tel : +36-99-798-703 / +36-99-798-706

Sürgősségi: +36-70-720-80-71 / +36-30-939-44-42

Vitnyédi u. 21 Sopron, 9400 ( A Bejarat – Flandorffer ignác utcából ) Besthetics I.M.C – MITRA DENT Klinikában.


Erzsébet u. 18 

kerdoiv letöltése  Töltse le a nyomtatványt erről a linkről, kérjük töltse ki És hozza magával, ha lehetséges.

NYITVATARTÁS előre bejelentkezéssel

Hétfő 09:00 – 18:00
Kedd 09:00 – 18:00
Szerda 09:00 – 18:00
Csütörtök 09:00 – 18:00
Péntek 09:00 – 18:00
Szombat 10:00 – 17:00 Csak előre bejelentkezéssel
Vasárnap Csak előre bejelentkezéssel
Besthetics I.M.C – Erzsébet u. 18  Sopron Nyitvatartás

A megadott időpontban jöjjön el – kérjük, lehetőség szerint ne érkezzen az időpontja előtt sokkal korábban. Rendelőnkben egyszerre csak egy személy tartózkodhat, így kérjük kint várakozzon, ha előbb megérkezik.

E-mail us